Informatie over de huisartsenpraktijk Hanje
Welkom bij: Huisartsenpraktijk Hanje en Wouthuis

Montfoort

Huisartsenpraktijk Hanje-Wouthuis Hofplein 8 3417JN Montfoort

Praktijkinformatie

De praktijk van dokter Hanje is gevestigd in het Medisch Centrum Hofplein.

Het werkgebied is de gemeente Montfoort (Montfoort en Linschoten) Alleen als u hier woont kunt u zich aanmelden als patiënt. Dokter Hanje werkt samen met een huisarts in opleiding.

Iedere vrijdag  werkt mevrouw dokter Wouthuis in plaats van dokter Hanje in de praktijk. De assistentes werken voor alle huisartsen binnen het Medisch Centrum Hofplein.

Tussen de middag  is de praktijk even een half uurtje dicht van 12.45-13.15. U kunt voor spoed dan wel 0348-476835 bellen. Spreekuur alléén volgens afspraak. Spreekuur is tussen 8-10.30  uur en tussen 14-16 uur. Sinds 1 januari 2019 op maandag ook spreekuur van 17-18 uur en op woensdag van 17-18.30 uur. Visites en bel-afspraken kunnen via de assistente aangevraagd worden.

Op woensdag alléén ochtend en avond -spreekuur . Deze middag doen de artsen visites (controle of op afspraak).

U kunt bellen om een afspraak te maken of via de patiëntenomgeving  een afspraak maken voor dezelfde dag of voor andere dagen. Zo nodig kunt u dit ook aan de balie doen. Wil u een afspraak dezelfde dag, dan is het raadzaam om voor 10 uur ’s ochtends te bellen.

U heeft per consult 10 minuten de tijd, als u meer tijd denkt nodig te hebben, kunt u tot maximaal 20 minuten achtereen aanvragen bij de assistente (lang consult).

Als u vragen heeft of opmerkingen aan uw huisarts, kunt u gebruik maken van de patiëntomgeving; dan komt uw vraag rechtstreeks bij de arts terecht.  U krijgt dan binnen enkele dagen antwoord via uw mail